Skriver igen

Usch, har världens huvudvärk:S Har vart hemma från skolan, mår inte så jättebra. Men ska väl masa mig ut till stallet och försöka rida min häst, han ska vila imorrn för det är tävling på sönda så han behöver röra på sig idag.
Nej, nu ska jag ta en ipren och sen gå ut om det ska bli nått gjort innan det blir mörkt. Inget lång inlägg den här gången men vänta bara det kommer lååånga texter sen nån gång;)

Saknar er vänner! <3333

puss <3

Nu ska jag börja blogga:D

Ja, nu har jag äntligen skaffat en blogg, så nu ska det skrivas massor;D
Kan väl börja med att skriva om mig själv för er som inte vet vem jag är eller det kanske inte är så många andra som inte känner mig som läser. Men jaja, jag skriver lite ändå. Jag är iaf 17år, går 2:a året på Jälla med inriktning hästhållning, BÄSTA skolan ever! <3 Jag är en riktigt hästnörd, vi har 6 hästar här hemma på gården. Jag har blivit uppvuxen med hästar här i skogen:P Jag har en egen stor häst som heter Calimero eller Mille, ni kommer nog få höra en del om honom i framtiden, men ska försöka att inte skriva så mycket om hästar;) Sen har jag även en lite shettis som jag fick när jag var 6år hon heter Selma en fet, söt, liten ponny på 26år som alltid ska finnas här på gården tills hon inte kan bli äldre:) <3
Nu ska jag väl släppa hästsnacket lite och skriva om nått annat. Som sagt jag går på Jällagymnastiet som det heter nu. Älskar den skolan och alla mina vänner som finns där, ÄLSKAR er enormt MYCKET!!!! <3 Min hjärna är lite trög just nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva:P Det kommer väl mer inlägg senare antar jag! 

<333


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0